10+1 egyszerű és látványos frizura tánchoz - ReggaetonDanceReggaetonDance
Elég a kifogásokból!
2017-04-19
Mennyire ismered a táncos filmeket?
2017-05-13

10+1 egyszerű és látványos frizura tánchoz

Egyszerű, látványos frizurák tánchoz, edzéshez

A tánc órák gyakran felérnek egy kiadós edzéssel. Ilyenkor gyakran összekuszálódik a hajad, ha kibontva hordod… a sima lófarok meg már unalmas. Az alábbiakban összeszedtünk néhány praktikus ugyanakkor mutatós hajviseletet amit táncórára, edzésre vagy akár mindennapi viselethez is bátran ajánlunk!

1. Fél-konty

Ez a manapság nagyon divatos frizura praktikus, és sok alkalomra megállja a helyét. A mindennapokra, elegáns ruhához és akár edzéshez is tökéletes.

 

2. Lófarok – kicsit másképp

A sima lófarok frizurát nagyon feldobja, ha a hajad tetejét lazán lefonod. Válaszd le a fejtetőn a hajad, és parketta fonással fond be a fejed közepéig. Rögzítsd kis méretű hajgumival, és kicsit húzd ki a szálakat, hogy lazább legyen. Ezután fogd hozzá a hajad többi részét magas lófarokba. És már kész is 🙂

forrás: pinterest.com

3. Lófarok dupla fonattal

Válaszd el középen a hajad, mindkét felét laza parketta fonással fond le a fejed közepéig. Rögzítsd a fonatokat kis méretű hajgumival, majd a hajad többi részét fogd fel lófarokba.

 

4. Boxer fonat

Válaszd el középen a hajad. Parketta fonással fond be végig, majd rögzítsd hajgumival.

5. Dupla francia fonott lófarok

Válaszd el középen a hajad. Parketta fonással fond be a tarkódig, majd rögzítsd hajgumival.

6. Fonott konty

Kösd fel a hajad magasan egy lófarokba. Fond be a lófarkat a legvégéig, ezt rögzítsd kis hajgumival. Az egészet tekerd fel kontyba, majd rögzítsd ezt is hajgumival. Ha szükséges hullámcsattal még rögzítsd pár helyen 🙂

7. Dupla lófarok

Szeretnél hosszabb, dúsabb hatású frizurát?  Vízszintesen válaszd el a hajad, fogd fel lófarokba, majd az alatt lévő részt is. Ha még dúsabb hatást szeretnél elérni, előtte hajsütővel készíts laza hullámokat a hajvégeknél.

8. Bubis lófarok

Fogd össze lófarokba a hajad a fejed tetején. Pár centivel lejjebb tegyél bele újabb hajgumit, majd még pár darabot az aljáig. Két hajgumi között húzd szét kicsit a tincseket a lazább hatás eléréséért.

 

9. Dupla csavart konty

A tarkódnál válaszd ketté a hajad. Csavard meg, majd csavard fel kontyba. Rögzítsd hajgumival, vagy szükség esetén plusz hullámcsattokkal.

 

10. Alul fonott lófarok

Hajtsd le a fejed a tarkódtól indulva parketta fonással fond le a hajad, amíg a fejed búbjához érsz. Ha elérted, fogd össze a maradék hajaddal együtt, és rögzítsd egy erős hajgumival.

 

+1 Haladóbb fazon

Válaszd el a hajad a fejed tetején, gumizd össze. Oldalt fond le 2-2 részben parketta fonással, majd a végét fogd fel lófarokba. Ha még egy kicsit feldobnád a két parketta fonás végeit egyesítheted egy fonatban.

Tetszett a cikk? Oszd meg!

 

Comments are closed.

Inline
Inline