A top 10 karácsonyi ajándék táncosoknak - ReggaetonDanceReggaetonDance
A legrosszabb karácsonyi ajándékok
2019-11-18

A top 10 karácsonyi ajándék táncosoknak

10+1 szuper ajándék táncosoknak

Fejtörést okoz mit ajándékozz táncos ismerősödnek? Meglepnél valakit a tánccsoportodból? Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány ötletet aminek amivel garantáltan örömet szerzel majd!

1. Sporttáska

Sporttáskára minden táncosnak szüksége van, és ha egy táncos stílusú/feliratú táskában pakolhatja az edző ruháit, biztosan büszkén viszi majd magával minden táncórára!

2. Fejhallgató

A legtöbb táncos edzés, vagy táncóra előtt zenét hallgat az úton, hogy kellően ráhangolódhasson a táncra. Éppen ezért egy fejhallgató szuper ajándék!

3. Táncos ékszer

Egy táncos szereti felvállalni a hobbiját, ezért egy kifejező ékszerrel nem lehet nagyon mellé lőni. Legyen az egy medál, karkötő, vagy gyűrű biztos lehetsz benne, hogy mindig viselni fogja. Ha nem vagy biztos abban, hogy hord-e ékszereket, vagy valami aprósággal lepnéd meg inkább,  jó döntés lehet egy táncos témájú kulcstartó is :)

4. Telefontok

Ha pontosan tudod milyen telefonja van, egy ilyen ajándéknak biztosan örülni fog! Szintén számos idézetes, képes, vagy sima Dance feliratos verziót találhatsz készen, de ha időben gondolkodsz, egyedi képpel is csináltathatsz neki!

5. Kulacs, utazóbögre

Igazán praktikus ajándék, és még környezettudatos is ;)

6. Falikép

Manapság rengeteg táncstílusról lehet találni szép faliképeket, amik garantáltan feldobják egy táncot kedvelő ember otthonát. Ha nem is tudod pontosan milyen táncokat szeret, vagy milyen színek illenek az otthonába, egy motiváló táncos idézet minden táncos falán jól mutat ;)

7. Cipőszsák

Szintén praktikus és környezettudatos ajándék ;) Ha biztosra akarsz menni, valami táncos idézetest, vicceset, vagy sima Dance feliratosat válassz ;)

8. Határidőnapló

Bár sokan már a mobiljukat használják naptár helyett is, de ha akit megajándékozol még jobban szereti a “régimódi” beírós határidőnaplókat, akkor egy táncos dizájnnak biztosan örülni fog majd!

9. Kiegészítő otthonra

Nagyon fel tudják dobni egy táncos otthonát a vicces, kedves lakberendezési tárgyak, kiegészítők. Jó választás lehet egy lámpa, óra, párna, vagy ékszertartó, de pl. egy kissé sablonosabb pl. egy bögre, amit csak akkor ajándékozz, ha tudod, hogy imád teázni, kávézni, vagy végképp nincs más ötleted.

10. Póló

Együtt jártok táncórára? Tudod a pólóméretét? Akkor egy vicces, feliratos póló, atléta szuper ötlet, ráadásul ha magadnak is veszel egy ugyanolyat, együtt is hordhatjátok!

+1. Táncbérlet

Az ajándék, amivel garantált az öröm, az a táncélmény! Hiszen
  • ez igazán személyes
  • így nem kell majd a méret, vagy praktikum miatt aggódnod, ezzel nem lőhetsz mellé
  • nem kell órák hosszat válogatnod a tömött plázákban
  • a tánc kiváló mozgás
  • kifejezheted, hogy törődsz vele, hiszen a tánc hozzájárul az egészséges életmódhoz
  • a táncbérletet többféle órára is fel lehet használni (több táncstílust, illetve alakformáló jellegű órát is ki lehet vele próbálni)
  •  a tánc igazi közösségi élmény
  • itt és most megrendelheted és mi kiállítjuk a személyre szóló ajándékkártyát!

Comments are closed.