Cubaton - ReggaetonDanceReggaetonDance

Cubaton

A Cubaton, azaz kubai reggaeton nem más, mint a Reggaeton kubai változata. Maga a Reggaeton stílus Puerto Rico-ból származik, ám Kubában is nagyon hamar elterjedt. A kubai előadók annyira jellegzetes, sajátos stílusban kezdtek el reggaeton zenéket játszani, hogy a kubai reggaeton egy külön stílussá nőtte ki magát. Jellegzetessége, hogy sokkal dallamosabb, lüktetőbb ritmusokat használ mint a Puerto Rico-i perreo, így közelebb áll hangzásban a salsához. Cubatonra lendületes, energikus, vidám táncmozdulatokat használunk.

  • Teljesen feltölt energiával

  • Akár a salsában is tudod használni a tanultakat

  • Videoklipekből ismert mozdulatokat is megtanulhatsz

Az órákon fokozatosan felépítve, könnyed, vidám zenékre tanulod majd a különböző mozdulatokat, melyeket aztán az óra második felében díszítésekkel, stíluselemekkel összekötve gyakorolhatsz. Így szórakozva, szinte észrevétlenül válsz egyre jobb táncossá, miközben egy nagyszerű közösség részese lehetsz. Tánciskolánkban egy tanfolyam folyamatos, nem meghatározott időszakra szól, így határ a csillagos ég!

A Cubaton órákon magabiztos tánctudást érhetsz el, olyan mozdulat-készletet adunk amit bátran tudsz használni a bulikban, emellett olyan autentikus stíluselemeket is elsajátíthatsz, amit máshol nem! Óráról órára látványos lesz a fejlődésed, hiszen az oktatók mindenkire odafigyelnek.

  • Igazi kubai feeling az órákon

  • Könnyen követhető, felépített mozdulatok

  • Könnyed kikapcsolódás, jó társaság

Cubaton regisztráció

Tájékoztatunk, hogy e-mail címed a regisztrációt visszaigazoló e-mail, és az órán való részvételhez hasznos információk kiküldése céljából kérjük. Ezt követően nem tároljuk azt a továbbiakban.

Inline
Inline