Dancehall tánc tanfolyam BudapestenReggaetonDance

Dancehall

A Dancehall Jamaika egyik legnépszerűbb zenei és tánc stílusa. Vidám hangulata, látványos, dinamikus mozdulatai miatt világszerte napról-napra népszerűbb a fiatalok körében. A mozdulatokat a mindennapi életből veszik, amit az arra írt zenében tanítanak meg.

Kezdetben a Reggae egyik ága volt, ám hamar kinőtte magát. Népszerűsége azóta is töretlen, hiszen jellegzetes táncmozdulatait használják, illetve alakítják át a hip-hop-tól elkezdve a Reggaeton-on át a Twerkig számos táncstílusban. Ez a tánc hihetetlen tempóban fejlődik a mai napig, a jamaikai – és már az európai – fiatalok egyik legkedveltebb tánca. Energikus mozdulatait számos előadó videoklipjeiben is láthatjuk!

  • A dancehall segít, hogy fejleszd a mozgáskoordinációd!
  • Hihetetlenül dinamikus, vidám tánc, teljesen feltölt energiával!
  • Egy órási közösség részévé válhatsz!

Folyamatosan felépített, könnyen követhető, látványos mozdulatokat sajátíthatsz el, melyekkel aztán garantált a siker a bulikban! Megtanulod hogyan mozgasd külön-külön és együtt minden porcikádat, időről időre koreográfiák, összekötések formájában is.

 

Tánciskolánk Budapest központjában található, egy könnyen megközelíthető igényes táncstúdióban. Az órákon megismerkedhetsz a dancehall különböző stílusaival, kultúrájával. Nem csak mozdulatokat, hanem személyre szabott, egyedi stílust kapsz. Zeneismeretet, hogy minden zenére a stílusra jellemző mozdulatokat tudd táncolni.

    •  Garantáltan kiszakít a szürke hétköznapokból!
    • Te magad alakíthatod a saját táncstílusod.
    • Jobban felpörget, mint bármelyik energiaital!

Szeretnél még többet megtudni a dancehallról? Olvasd el cikkünket: Miért szeretjük a dancehallt (és amiért te is imádni fogod!)

Ne habozz, regisztrálj, és próbáld ki, később megköszönöd majd magadnak 😉

Dancehall regisztráció

Tájékoztatunk, hogy e-mail címed a regisztrációt visszaigazoló e-mail, és az órán való részvételhez hasznos információk kiküldése céljából kérjük. Ezt követően nem tároljuk azt a továbbiakban.