Esküvői tánc - ReggaetonDanceReggaetonDance

Esküvői tánc

Közeleg a nagy nap? Több a dolgotok mint gondoltátok volna? És még ott a tánc is… meglepnétek a násznépet valami igazán különlegessel? De mi legyen az, hogyan?

 

Egy esküvő mindig örömteli esemény. A jegyespár családja és barátai körében ünnepli szerelmüket, összetartozásukat. Mivel is lehetne ezt jobban kifejezni, mint az első közös tánccal, már mint férj és feleség? Az esküvőkön mindig is fontos szerepet kapott az esküvői tánc, hiszen egy jól kivitelezett közös tánc szimbolizálhatja a köztetek fennálló összhangot, és csapatmunkát. A barátoknak, családtagoknak ilyenkor megmutathatjátok milyen is a kapcsolatotok – érett – akár egy keringő – romantikus – akár egy rumba –  vagy éppen bohókás?

 

Az esküvő életünk egyik legmeghatározóbb napja, nem csoda hát, ha szeretnétek hogy minden tökéletes legyen. A helyszín, az esküvői ruha, és persze az első közös táncotok, mint férj és feleség. Ahhoz, hogy az este egy örök szép emlék legyen, jó tánctanárra van szükségetek, aki személyre szabott egyedi koreográfiát készít esküvői táncotokhoz.

Tapasztalt, profi oktatóink gondoskodnak arról, hogy már a felkészülés is jó hangulatban teljen, szórakozva tanuljátok meg a tánclépéseket.

Mire számítsatok a felkészülés során?

Először egy személyes találkozás alkalmával megbeszéljük mit szeretnétek, összegyűjtjük az ötleteket, ha szükséges segítünk a zene választásban.

Ezután jöhet a tánctanulás 🙂 Fontosnak tartjuk, hogy az adott tánc alapjait is elsajátítsátok, így sokkal magabiztosabbak lesztek a nagy napon. A tánctanulás magánóra jelleggel folyik, így maximális odafigyelést és személyre szabott koreográfiát tudunk biztosítani Nektek!  

A felkészülés mindig jó hangulatban telik, így szórakozás közben szinte rátok ragad a koreográfia.

A próbák alatt alaposan felkészítünk. Ellátunk tanácsokkal, elmondjuk mire figyeljetek, hogy minden tökéletes legyen!

Mit kaptok, ha ránk bízzátok a táncotokat:

  • INGYENES személyes konzultáció
  • személyre szabott koreográfia
  • széleskörű tanácsadás
  • szükség esetén zene editálása
  • maximális odafigyelés

Nézzétek meg egyik párosunk táncát:

További kérdésed van? Esetleg épp táncoktatót kerestél? Hívj bátran a +36 30 976 1404-es számon, vagy kérj időpontot személyes konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével: