NAGYON-NAGYON rossz ajándék ötletek Valentin napra (Megtörtént esetek!) - ReggaetonDanceReggaetonDance
Echame la culpa koreós óra január 25-én
2018-01-18
Ajéndékozz táncélményt Valentin napra!
2018-02-06

NAGYON-NAGYON rossz ajándék ötletek Valentin napra (Megtörtént esetek!)

Közeleg az a bizonyos nap az évben ami nagyon megosztja az embereket. Ilyenkor jön a sok felháborodott poszt, hogy ez itthon nem is hagyomány, hogy ne csak egy nap mutassuk ki a párunknak, hogy szeretjük, stb. Ám mikor eljön a Valentin nap mégis beadod a derekad, és veszel ajándékot tudod, hogy jobb a békesség alapon. Minél közelebb kerül Valentin napja, annál hajlamosabb vagy pánikolni és olyan ajándékokat is megvenni, amikkel biztosan mellé lősz. Ha jót akarsz, ezeket feltétlenül kerüld el, mert a legtöbb nőnek azonnal felforr az agyvize tőlük..de a pasiknak sem mindegy mit ajándékozol!

1. Művirág

Ok, drága az igazi virág, igaz. Na de művirágot ajándékba? Akkor inkább vegyél egy bonbont, azzal nagyobb sikered lesz.

2. Diétás édesség

Ha csak nem cukorbeteg a párod, akkor jobb, ha a sima csokinál maradsz, különben magyarázkodhatsz, hogy nem a súlyára célozgattál.

3. Mérleg

Ugyanaz a helyzet, mint a diétás csokinál. Mérleget adni különleges alkalomra egyenlő az öngyilkossággal. Még akkor is, ha épp elromlott a mérlege. Még akkor is, ha “ő nem olyan aki félreérti”. De. Olyan. Hidd el.

4. Közös pulcsi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vannak cuki feliratos felsők pároknak, de ez azért már túlzás. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem praktikus, ez inkább ciki mint cuki ajándék.

5.  Romantikus vacsi a Mekiben

 

 

Se nem meghitt, se nem romantikus… nem akarod látni az arcát, mikor azt mondod neki elviszed vacsorázni Valentin napon, és kiderül, hogy a Mekibe mentek… Ha nem volt időd asztalt foglalni étteremben és már nincs hely sehol, akkor főzz neki valamit, otthon még mindig romantikusabb hangulatot lehet teremteni pl. gyertyafénnyel, és egy romantikus filmmel, mint a Mekiben!

 

 

 

6. Szerelmi kupon

Ami beváltható öleléstől kezdve szinte bármire… ez világos jelzés, hogy az utolsó pillanatra hagytad a Valentin napi ajándékot (esetleg megfordult a fejedben, hogy nem tartotok Valentin napot), és nem tudtál mást kitalálni.

7. Ölelés, mikor nem vagy vele

 

Ezt talán nem kell részletezni 🙂  

8. Vicces ajándékok

Azt te tudod, hogy a párod meddig értékeli a humort, mit tart viccesnek, de azért egy ál-jeggyűrű, ami valójában bögre, kaki-süti ami szerint a szerelem bűzlik, közös fehérnemű, vagy vicces kézikönyv ágyjelenetekhez talán a legtöbbünknél már a túlzás kategóriába esik, legyen az illető férfi, vagy nő. 

forrás: funslurp.com

forrás: worldwideinterweb.com

forrás: pinterest.com

9. Ugyanolyan pizsama

forrás: ldssmile.com

 

 

 

Hát, hölgyek ez elsősorban nektek szól, egy pasi nem szereti ha ugyanolyan pizsiben alszotok.. ez olyan öreg házaspáros dolog…

 

 

 

 

10. Giccses virág

Fiúk, ha virágot vesztek a párotoknak (ami amúgy szuper, romantikus ajándék, pacsi jár érte) akkor ne valami giccses, szívekkel teletűzdelt kaktuszt (a kaktusz amúgy sem jó ajándék) vagy nagyon extrém színekre fújt rózsát válasszatok. A kevesebb (jelen esetben az egyszerűbb) több elv alapján válasszatok!

11. Közös kesztyű

forrás: worldwideinterweb.com

 

 

Na jó, ennek se egy nő, se egy férfi nem örülne kb. Azért kíváncsiak lennénk, hogy ebből adnak-e a szabad kezedre valót is…

 

 

12. Romantikus üzenet… az autójára

forrás: odyseeyonline.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Hölgyek, lehet, hogy cuki ötletnek tűnik, de ez ilyen azonnal felejtős dolog!

 

Na jó, de akkor mi legyen az ajándék? Valami, ami nem sablonos… egy élményhez mit szólsz? Valamihez, aminek garantáltan örülni fog. Ajándékozz táncélményt Valenin napra! Lepd meg párod egy táncbérlettel, és mi adunk hozzá egy kényeztető talpmasszázsra szóló jegyet ajándékba! A talpmasszázs (reflexológia) a fáradt, igénybevett lábakat hihetetlenül felfrissíti, könnyűvé teszi, tökéletes ellazulást biztosít párodnak, amiért biztosan hálás lesz! A talpmasszázst könnyen megközelíthető helyen, a Keleti pályaudvarnál, igényes környezetben veheti igénybe.

Regisztrálj ajándék bérletet most!

Comments are closed.

Inline
Inline