A Red Bull a Harvard-ra viszi a Dancehall-t - ReggaetonDanceReggaetonDance
twerkeld formásra a popsid
Twerkeld formásra a popsid!
2017-10-17
Amit SOHA ne hagyj ki, ha táncolsz
2017-11-15

A Red Bull a Harvard-ra viszi a Dancehall-t

Az energia italok királya, a Red Bull egyre nagyobb érdeklődést mutat a dancehall kultúra iránt. Ezt jól mutatja Culture Clash nevű sorozata, melyben nagy szerepet kapott a  dancehall stílus népszerűsítése világszerte különböző rendezvényeken keresztül.

 

Blacka Di Danca forrás: facebook

Az egyik leghíresebb dancehall táncos, Blacka Di Danca tavaly óta a márka egyik nagykövete. “Eddig fantasztikus – nyilatkozta – Szó szerint nincs megállás azóta. A márka egyre jobban beleszeret a stílusba, így már szinte többször hívnak, hogy beszéljek még róla, mint táncolni”

 

A Red Bull dancehall nagykövetének elmondása szerint a márka olyan szinten beleszeretett a stílusba, hogy elkötelezetten hirdeti annak kultúráját. Blacka Di Danca-t pedig dancehall motivációs előadónak kérték fel. Számos főiskolán és egyetemen kérték fel dancehall órák tartására, melyeken nem “csak” a táncot, hanem a kultúrát is tanítja, motivációs beszédeket tart.

 

Az utóbbi időben olyan nagy nevű egyetemek is csatlakoztak a programhoz, mint a Boston-i Egyetem, a Harvard Egyetem, a MIT és a Berkeley.

 

 

“Leülünk, és mélyen szántó beszélgetéseket folytatunk a márkával. Mindannyian szeretnék tudni mi a dancehall, honnan ered. Szóval ilyenkor részletesen elmagyarázom nekik, hogy a dancehall több, mint tánc… és több, mint zene… hogy a dancehall egyfajta küzdelmet és hangot képvisel.” – mondta.

 

A táncos számos, a Red Bull által szervezett programban vesz részt, melyek célja a mozgás által összehozni közösségeket, és megoldani a közösségeken belüli esetleges problémákat.  A tánc által szeretne többet adni az embereknek, jobbá tenni a világot. Szerintünk ez egy fantasztikus dolog, szinte hihetetlen mit ért el eddig, igazi példakép, és nagyszerű táncos. 

 

Ha érdekel, mi ez a nagy felhajtás a dancehall körül, miért szereti mindenki annyira, gyere, próbáld ki és meglátod!

Regisztrálj most:

Dancehall regisztráció

Tájékoztatunk, hogy e-mail címed a regisztrációt visszaigazoló e-mail, és az órán való részvételhez hasznos információk kiküldése céljából kérjük. Ezt követően nem tároljuk azt a továbbiakban.

 

forrás: Jamaica-star.com

Comments are closed.

Inline
Inline