Reggaeness - ReggaetonDanceReggaetonDance

Reggaeness

reggaeness logo

A REGGAENESS® a legújabb, legdinamikusabb fitness stílus, melyben a kubai, puerto-rico-i, jamaikai és afro életérzést ötvözzük az aerobic órák magas kalóriaszám-égetésével! Hihetetlenül szórakoztató, mégis rendkívül hatékony mozgásforma, mely amellett, hogy teljesen átmozgat és segíti álmaink alakjának elérését, szellemileg is felfrissít, egyedülálló módon tökéletes test-tudatot és önbizalmat ad.

Képzett táncosokként szerettünk volna egy olyan mozgásformát megalkotni, amivel a fitness termek közönségét közelebb hozhatunk a tánc kínálta életérzéshez. Az éveken át fejlesztett koncepció lényege az izolációs készség kialakítása és fejlesztése, valamint a test kötöttségeinek felszabadítása. Külön figyelmet fordítottunk a gerinc melletti tartóizmok fejlesztésére, így elősegítve a helyes testtartást, és megelőzve az ülőmunka következtében kialakuló hát-, és derékfájást. Főként a váll, has, és comb és mélyizmokat dolgoztatjuk, rendkívül intenzív, dinamikus formában.

– Könnyen követhetőek a mozdulatok, így kikapcsolódás közben, party-hangulatban formálhatod az alakod!

– Hatékonyan fejleszti az állóképességedet és erősíti az izmaidat.

– Már egy-egy óra után is látványos lesz a fejlődésed, és garantáltan megnő az önbizalmad!

Az órák nem titkolt célja, hogy jól érezd magad, így a mozdulatokat fokozatosan felépítve, szinte észrevétlenül sajátítod el.

A nőknél nem csak nőies mozdulatokról, alakformálásról, zsírégetésről hanem egy táncos életörömről is szól! Nagyon jól formában tart, olyan mozgásvilágot ad, amely rendkívüli módon felfrissít.

A férfiaknak egy olyan test-tudatot, izolációt tanít, amely minden mozgásformában hasznos, akár a folyamatos, dinamikus mozgás, akár a kötött izomzat lazítása, lenyújtása a cél.

Igazi, hamisítatlan latin feeling!

Kényelmes, sportos ruházat, sportcipő, törölköző és folyadék-utánpótlás erősen ajánlott!

Inline
Inline