Reggaeton-Salsaton - ReggaetonDanceReggaetonDance

Reggaeton-Salsaton

Mi jut eszedbe, ha Kubára gondolsz? A szivar? Azok a régi gyönyörű utcaképek? Az autók? Ezek is, igen…. De valld be, az első ami beugrott a salsa volt! Nem véletlen, hiszen ez az a zene, és tánc, amiben minden benne van, ami kubai. Azaz… majdnem minden. A salsa szenvedély, stílus és elegancia. Képzeld el, hogy ez a stílus találkozik az utcai táncok látványvilágával, energiájával, szemtelenségével. Na, ez a SALSATON. A mai kubai fiatalok legkedveltebb tánca, amely már nem csak Kubában olyan népszerű. Hogy miért?

– Látványos táncelemeket tanulhatsz, amivel garantált a sikered a táncparketten

– Pár nélkül is jöhetsz

– Megtanulod hogyan mozogj úgy, mint egy kubai táncos

Az órákon már a bemelegítés során megtanulhatod hogyan mozgasd lazán minden porcikád. Fokozatosan felépítve sajátíthatod el a Reggaeton és a Salsa alaplépéseit, majd az óra második felében ezeket kombinálva összetettebb mozdulatokat is magabiztosan táncolsz. Megmutatjuk hogyan használd tánc közben a karokat, hogyan legyél tökéletes összhangban a zenével.

Profi oktatótól tanulhatsz: Andres Ruiz Mesa Kubából érkezett, így igazi bennfentes tippeket és technikákat tanít, és Horváth Csilla aki az egyetlen magyarországi Reggaeton tánciskola egyik alapítója, így a legjobb kezekben vagy. Időről időre látványos koreográfiákat sajátíthatsz el, így még jobban látod majd a fejlődésed. Akár kezdő vagy, akár rendelkezel némi salsás tapasztalattal, ezeken az órákon garantáltan tanulsz új és izgalmas dolgokat!

  • Könnyen követhető, látványos mozdulatok

  • Igazi, modern stílus

  • A legjobb, legújabb zenék

Tánciskolánkban jelenleg szünetelnek a Reggaeton-Salsaton órák, kérjük nézz vissza később, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj az új tanfolyam indulásáról!

Inline
Inline