Szádvári Zoltán - ReggaetonDanceReggaetonDance

Szádvári Zoltán

SZÁDI

1977. 02.07-én születtem Szombathelyen.

A zene szinte születésem óta létszükséglet a szó legszorosabb értelmében. A stílus sokszor változott, de a latin ritmusok valahogy állandóan ott voltak, és maximalista lévén szinte mindent versenyszerűen űztem.

1990. óta táncolok.

1995-től kezdtem el a versenytánc alapjait Budapesten. (Tanáraim voltak: Keleti Andrea, Vörös Péter, Inotai Csaba, Fisher Mariann)

1996-ban az első újkori Budapesti Operabálon nyitótáncosként léptem fel, majd a következő 3 évben ismét.

1997-ben leigazoltam Szombathelyre a Savaria TSE-be (felnőtt latin formáció).

1999-ben volt az első Latin Formációs Világbajnokságom, azután több mint 7 év formációs versenytánc, rengeteg fellépés következett. (Edzőim és tanáraim: Marcus Sónyi és Horváthné Berta Ágota, eredményeim: 7 Magyar Bajnoki cím, 3 Austria Open I. hely, Európa Kupa győztes, 1 EB ezüst, 4 VB döntő.)

2001 óta a latin mellett párhuzamosan foglalkoztam a kubai Salsával, amit később tanítottam is

2008-ban találkoztam egy puerto rico-i utcai tánccal, a Reggaeton-nal

2009 februárjában elindítottuk az ország első Reggaeton Worksop Turnéját, majd ezt követően párommal, Csillával Szombathelyen és Budapesten tanítottunk reggaeton-t, bachata-t valamint egyéb autentikus latin táncokat.

2010 elején megalapítottuk saját tánciskolánkat (ReggaetonDance.hu), a Magyarországon azóta is egyetlen reggaeton tánciskolát, mely puerto rico-i, jamaikai, valamint latin-amerikai, dominikai és kubai autentikus és utcai táncokkal foglalkozik.

Több tánciskola, táncos fesztivál állandó vendégoktatói vagyunk, számos táncstílust tanítunk magas technikai szinten.

Emellett létrehoztunk egy saját koncepciójú fitness stílust, a Reggaeness®-t mely jamaikai, puerto ricói, afrikai és karibi táncokon alapul, így még szélesebb körben tudjuk megkedveltetni ezeket a táncokat.

Tekintsd meg a többi oktatóinkat:

Horváth Csilla