Twerk tánc tanfolyam BudapestReggaetonDance

Twerk

MI IS AZ A TWERK PONTOSAN…

Az Oxford English Dictionary definíciója szerint „Előrehajolva, terpeszállásban, a csípő kinyomásával szexuálisan provokatív módon táncolni populáris zenére”., bár a legtöbben egyszerűen csak így jellemeznék: fenékrázás. Ennél azért ez Neked többet fog adni, mert nem csak bevezet bizonyos afro amerikai táncok alapjaiba de jobban meg fog mozgatni mint egy fitnesz óra!

A különböző afro és karibi eredetű táncokban már a kezdetek óta elég nagy szerepet kap a női csipőmozgás. A csípő tekergetése, körzése, a fenék rázása, pattogtatása, tapsoltatása megtalálható az afrikai táncokban ugyanúgy, mint a bazil szambában, ahol a lányok tollas-tangás cuccban szinte felfoghatatlan tempóban pakolgatják a csípőjüket mindenféle irányba. Ezen felül…

A TWERKTŐL SOKKAL SZEXISEBBNEK ÉRZED MAJD MAGAD

JELENTŐSEN SEGÍT EGY EDZÉS AZ ALAKFORMÁLÁSBAN

NŐIES TÁNCMOZDULATOKRÓL SZÓL AMITŐL MAGABIZTOSABB LEHETSZ

twerk budapest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MI VÁR RÁD EGY TWERK ÓRÁN…

Csak lányok közt természetesen női oktatótól. Az órákon olyan mozdulatokat tanulhatsz melyeket könnyen tudsz majd alkalmazni.. Megtanulhatod hogyan tekerd a csípőd, pattogtasd a feneked, hullámozz, pózolj! A twerkelés nem igényel előzetes tánctudást, és sok zenei stílusra lehet alkalmazni.

Amellett, hogy táncmozdulatokat tanulunk, a twerk órák célja az is, hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, feloldjuk a gátlásaidat, és merj táncolni! Az oktatás menete segít, hogy csald elő a benned lakozó istennőt! Egy-két hónap után már nem lesz szükséged pár felesre, mielőtt a táncparkettre lépsz, és nem elrejteni, hanem büszkén mutogatni fogod a partykon készült lesifotókat, videókat! Pár fontos dolog az órákról…

IGÉNYES KÖRNYEZETBEN LEHETSZ AZ ASTORIA-NÁL

CSAK CSAJOK KÖZT TANULSZ (PASIMENTES ÖVEZET 🙂 )

JÓ HANGULATÚ ÓRÁK, KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁS

 

 

 

 

 

Lemész egy klubba. Nagyon jó zene szól. Úgy táncolnál… de ott az a sok ember, félsz, hogy hogyan fognak nézni… Elmész a bárpulthoz. Kérsz egy italt. Körbenézel, mások már nagyban ropják… na jó, még egyet, aztán mész táncolni. Nem is olyan nehéz… sőt, mondhatni egész jól megy… még az is lehet, hogy Te vagy a legjobb táncos a parketten. Elégedetten mész haza. Aztán előkerülnek a party képek. Hm.. ez valahogy máshogy néz ki, mint gondoltad… találsz egy videót is… atya ég, ez én vagyok? Gondolod. Nem. Többet nem megyek erre a helyre. Lehet, hogy a hajamat is befestetetem, nehogy valaki felismerjen…….

 

Remélem nem ismerős a szituáció, csak mosolyogsz rajta. Az egyik legaljasabb hazugság, amit az alkohol elhitethet veled, az, hogy magadtól is úgy táncolsz, mint a csajok Rihanna, vagy Beyoncé klipjeiben. Ki kell, hogy ábrándítsalak, ez sajnos nem így működik. A dögös csípőmozgást, az igazán  szép mozdulatokat, magabiztosságot, nőiességet nem a pohár fenekén, hanem a Twerk órákon találod meg!

 

Twerk??? Azmegmicsoda?

 

Az Oxford English Dictionary definíciója szerint „Előrehajolva, terpeszállásban, a csípő kinyomásával szexuálisan provokatív módon táncolni populáris zenére”., bár a legtöbben egyszerűen csak így jellemeznék: fenékrázás.  Igen, lényegében ezt jelenti. Tudod, mint a klipekben amikben olyan lányok táncolnak, akiknek csípője, és hátsója önálló életet él.

 

A Twerk lényegében egy összefoglaló kifejezés az ilyen fajta mozdulatokra, de fontos kihangsúlyozni, hogy nem önálló táncról beszélünk.

 

A különböző afro és karibi eredetű táncokban már a kezdetek óta elég nagy szerepet kap a női csipőmozgás. A csípő tekergetése, körzése, a fenék rázása, pattogtatása, tapsoltatása megtalálható az afrikai táncokban ugyanúgy, mint a bazil szambában, ahol a lányok tollas-tangás cuccban szinte felfoghatatlan tempóban pakolgatják a csípőjüket mindenféle irányba, a reggaeton-ban, ahol a fenék pattogtatása mellett a zenék szövege sem épp a visszafogottságáról híres, a dancehallban ahol gyakran fejen állva, spárgában, kézen állva rázzák a csajok, merengue-ben lépés, haladás közben, de – akármilyen hihetetlen – még az olyan lágy, romantikus táncokban is óriási szerepe van a csípőnek, mint a salsa, vagy a bachata.

 

Twerk tanfolyamon

Twerk tanfolyamon

Ahogyan a világ változik, úgy egyre elterjedtebb, helyesebben fogalmazva egyre elfogadottabb ez a nyílt szexualitás a táncokban. Nincs ebben semmi szégyelleni való, vagy megbotránkoztató, hiszen ha belegondolsz, már a különböző törzsi táncokban is megtalálható volt valamilyen termékenységi tánc, amiben a fenékrázásé volt a főszerep. Egy nőnek fontos, hogy szexinek érezze magát, és lássuk be ma már nem elég a hosszú szoknya alól a bokánkat kivillantani, hogy elérjük ezt a hatást J  Miley Cyrus pedig tett arról, hogy a média is felkapja a fenékrázás témáját.

 

De mi nem álltunk meg itt, nálunk a Twerk egy táncóra, ami kifejezetten a nőies mozdulatokról szól!

 

Mi vár rád egy twerk órán?

 

Az órákon olyan összekötéseket, hullámokat, kar – és csípőmozdulatokat tanulhatsz, amit bármilyen buliban tudsz majd alkalmazni!  Megtanulhatod hogyan tekerd a csípőd, pattogtasd a feneked, hullámozz, pózolj, tehát hogyan csalogasd elő a benned lakozó istennőt!

 

A Twerk órákat olyan nőknek ajánljuk, akik szeretnék magabiztosabbnak, szexisebbnek érezni magukat, akik szeretnék színesíteni mozgáskultúrájukat.

 

A twerkelés nem igényel előzetes tánctudást, és szinte bármilyen zenei stílusra lehet alkalmazni. Na jó, egy keringő mondjuk kihívást jelentene, de ha nagyon akarod, megoldjuk 🙂

 

Budapest szívében, az Astoriánál közvetlen, baráti hangulatban telnek a twerk órák, hiszen ezeken csak lányok vagyunk. Amellett, hogy táncmozdulatokat tanulunk, a twerk órák célja az is, hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, feloldjuk a gátlásaidat, és merj táncolni! Egy-két hónap után már nem lesz szükséged pár felesre, mielőtt a táncparkettre lépsz, és nem elrejteni, hanem büszkén mutogatni fogod a partykon készült lesifotókat, videókat!

REGISZTRÁLJ AZ ÓRÁRA ITT!!!!

Twerk regisztráció

Tájékoztatunk, hogy e-mail címed a regisztrációt visszaigazoló e-mail, és az órán való részvételhez hasznos információk kiküldése céljából kérjük. Ezt követően nem tároljuk azt a továbbiakban.

 

Nem tudod melyik órát válaszd? Segítünk!

Twerk alapok
Ha most kezdesz táncolni és az alapoktól ismerkednél a twerk-kel, akkor ezt az órát válaszd. Lassabb zenékkel, részletes magyarázattal, sok-sok gyakorlással várunk.
Twerk kezdő
Ha már ismered az alap technikát, vagy táncoltál már korábban, akkor a kezdő órát válaszd. Variációkkal, összekötésekkel várunk, ezen az órán már koreó is előfordul 😉 Természetesen sok gyakorlással és követhető formában.
TwerkOut
Ha szereted a pörgést, akkor a TwerkOut a te órád! 60 perc non-stop intenzív tánc, amit úgy állítottunk össze, hogy ne “csak” kikapcsoljon, feltöltsön, de ráadásul rendkívül hatékonyan formálja is az alakodat!